3 enkle sølvpuss-triks som vil overraske deg

Det er nok av andre ting å bruke tid på under juleforberedelsene.Du vet hvordan det er. Julestria har tært som den pleier, og midt i all pepperkakebakingen, julegavhandlingen og alle adventsangene så har du glemt å pusse sølvtøyet.

Resultatet er at du blir sittende oppe til langt på natt for å gnikke og gnu på sølvbestikket du arvet av tante Hjørdis.

Heldigvis finnes det en annen løsning:

SOL har samlet tre metoder for å slippe unna sølvpussen:
 1. Aluminium og bakepulver
   

  SeDenne har testet ut følgende triks med stort hell: Dekk sidene og bunnen av vasken med aluminiumsfolie, fyll opp med varmt vann og tilsett 2 desiliter salt og 2 desiliter bakepulver. Legg alt av søvtøy i vasken og la det ligge i ca. 30 minutter.

  Les hele saken hos Sedenne her.


 2. Eddik og zalo


  Klikk.no kan fortelle at 35 prosents eddik gir deg skinnende rent sølvtøy. Fyll opp vaskekummen med varmt vann og tilsett fire spruter Zalo og en desiliter eddik. Etterpå lar du sølvtøyet ligge å godgjøre seg i 4-5 minutter før du skyller det med kaldt vann.


 3. Tannkrem kan by på mer enn et hvitt smil
   

  Du kan bruke tannkrem til å pusse sølvtøyet med en, du gjettet det, tannbørste. Puss de utsatte områdene og skyll deretter i rent vann. Det er rett og slett lik fremgangsmåte som under kveldsstellet.


Legg til sol_no på SnapChat