Annonsørinnhold

V75 Julebonanza med 340 millioner i samlet premiepott*

Tradisjonen tro er det duket for V75 Julebonanza gjennom hele jula og romjula. I dag er det mulig å vinne ca. 16 millioner*

V75 Julebonanza med 340 millioner i samlet premiepott*

For åttende året på rad blir det ekstra julestemning med storsatsningen V75 Julebonanza. Gjennom ni spenningsfylte dager i jula, får man servert like mange V75-omganger, med cirka 340 millioner kroner i samlet premiepott. Og det er mulig å vinne mellom ca. 5 og 100 millioner.

Dagens V75-omgang går på Bjerke travbane, og ca. 16 millioner kroner venter en alenevinner*. Spillefristen er kl. 19.30.

Hest er best – med litt hjelp

Dersom du synes spill på hest kan være vanskelig, prøv Stalltips - den enkle måten å spille på hest, der hestene er valgt for deg.

Spill på årets Julebonanza med Stalltips her

V75 Julebonanza skjer i samarbeid med Sverige (ATG), og julas første omganger starter lørdag 23. desember (lille juleaften) med norsk Gulljackpot, etterfulgt av svenskenes tradisjonsrike «uppesittarkväll». Deretter blir det pause på julaften før man kjører i gang med internasjonal V75 hver dag fra 1. juledag til og med nyttårsaften.

Tre av V75-omgangene arrangeres i Norge; på Bjerke 23. desember, Momarken onsdag 27. desember og Bjerke fredag 29. desember. Resten av løpene går i Sverige og Danmark, og det hele avsluttes med en gedigen Multijackpot på nyttårsaften.

SPILL PÅ ÅRETS JULEBONANZA MED STALLTIPS HER

V75 Julebonanza med 340 millioner i samlet premiepott*

SPILL PÅ ÅRETS JULEBONANZA MED STALLTIPS HER

Spill som en ekspert uten å kunne noe om hest

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort.

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 340 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 340 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

SPILL PÅ ÅRETS JULEBONANZA MED STALLTIPS HER

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

V75 Julebonanza med 340 millioner i samlet premiepott*