Annonsørinnhold

Lån til scooter

Trenger du et lån til scooter? En scooter er et nyttig fremkomstmiddel som passer både i tettbebygde strøk og på landet, og som brukes av folk i alle aldre.

Check Det er helt uforpliktende
Check Det koster deg ingenting
Check Du får det beste tilbudet

Få tilbud på forbrukslån

1) Velg lånebeløp og ønsket nedbetalingstid
2) Fyll ut resten av søknadsskjemaet
3) Vi sender deg det beste tilbudet
1) Velg lånebeløp og ønsket nedbetalingstid
2) Fyll ut resten av søknadsskjemaet
3) Vi sender deg det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

2 053 kr

7,9% nom.
9,31% eff.
kr 24 122 kost.
kr 124 122 tot.
Middels rente

2 301 kr

12,9% nom.
14,83% eff.
kr 38 962 kost.
kr 138 962 tot.
Høy rente

2 674 kr

19,9% nom.
9% eff.
kr 61 380 kost.
kr 161 380 tot.

Bankene vil vanligvis innvilge lån med opptil 5 års nedbetalingstid, og opptil 15 år dersom du refinansierer.

Før du kjøper scooter

En scooter er en type tohjuling som er svært populær over hele verden. Det finnes både cross- og sportsscootere, i tillegg til scootere som er mopeder. Noen scootere er motorsykler med flere hundre kubikks motor.

En scooter har ofte automatgir, noe som gjør den lett å kjøre samtidig som motoreffekten blir utnyttet maksimalt. Det finnes en rekke modeller å velge mellom når du skal kjøpe motorsykkel eller scooter. For å gjøre valget enklere kan du spørre deg selv følgende:

  • Hva skal den brukes til?
  • Hvem skal bruke den?
  • Hvor stor lastekapasitet bør den ha?
  • Hvor stor motorkraft bør den ha?
  • Hvordan skal kjøpet finansieres?
  • Skal den være ny eller brukt?

Du må også skaffe deg en gyldig forsikring og førerkort, og du bør sette deg godt inn i det til enhver tid gjeldende regelverket

Lån til scooter

Drømmen for mange er en ekte italiensk scooter.
Drømmen for mange er en ekte italiensk scooter. Vis mer

Dersom du har bestemt deg for å kjøpe en scooter, må du tenke over hvordan du skal finansiere kjøpet og eventuelle utgifter som kan dukke opp senere. En scooter er et motorisert kjøretøy, som krever jevnlig vedlikehold, service og utskiftning av deler. Du kan velge å spare pengene du trenger, ta opp lån til scooter eller en kombinasjon av disse.

Noen velger å finansiere scooteren ved å ta opp et forbrukslån. Dette er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille scooteren eller andre verdigjenstander som sikkerhet på lånet. For långiver innebærer dette en høyere risiko for å få tilbake pengene sine, og dette er årsaken til at forbrukslån er dyrere enn for eksempel boliglån, hvor boligen stilles som sikkerhet.

Til gjengjeld er et forbrukslån billigere enn å handle på kreditt og avbetaling.

Les mer: Lån til båt

Slik søker du

Man trenger vanligvis ikke oppgi noen grunn til hvorfor man søker om forbrukslån, og dette betyr at pengene kan brukes på akkurat det man selv ønsker. Dette er den største fordelen med forbrukslån, og grunnen til at mange velger nettopp usikrede lån som finansiering.

Ved å søke via en låneagent får du søknaden videresendt til en rekke forskjellige banker og långivere. Låneagenten tar på seg jobben med å sammenligne ulike tilbud på lån, slik at du slipper å bruke tid på dette selv. Det er både kostnadsfritt og uforpliktende å søke lån hos en låneagent, og de aller fleste sparer både tid og penger.

I lånesøknaden oppgir man vanligvis følgende:

  • Hvor mye man trenger å låne
  • Hvor lang nedbetalingstid man ønsker
  • Opplysninger om personlige og økonomiske forhold
  • Kontaktinformasjon

I Norge kan man ha opptil 500 000 kroner i usikret gjeld, men det er ingen garanti for at du får innvilget det beløpet du søker om. Alle bankene og långiverne som mottar søknaden din gjør en individuell risikobedømming av hvor attraktiv du er som låntaker.

På bakgrunn av informasjonen som kommer fram i søknaden, blir det gjort en risikovurdering av søkeren.

Långiver vil deretter komme med et rentetilbud. Dersom långiver anser deg som en kunde med høy risiko, vil du få tilbud om en høyere rente eller få avslag på søknaden. Fremstår du derimot som en stabil og sikker kunde, vil du få tilbud om lavere rente og bedre vilkår. Ved å søke sammen med en medlåntaker kan du senke din egen risikoprofil.

I samarbeid med Axo Finans kan vi tilby en slik sammenligningstjeneste, som sikrer deg det beste lånet tilpasset deg og din økonomi.Her finner du flere nyttige lenker:

Beste forbrukslån

Refinansier forbrukslån

Søke forbrukslån

Forbrukslånskalkulator

Rente på forbrukslån

Lån til oppussing

Refinansiering

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer