Annonsørinnhold

Lån til motorsykkel

Skal du oppfylle MC-drømmen? Med et gunstig lån til motorsykkel kan drømmen gå i oppfyllelse. Les videre for å vite mer.

Check Det er helt uforpliktende
Check Det koster deg ingenting
Check Du får det beste tilbudet

Få tilbud på forbrukslån

1) Velg lånebeløp og ønsket nedbetalingstid
2) Fyll ut resten av søknadsskjemaet
3) Vi sender deg det beste tilbudet
1) Velg lånebeløp og ønsket nedbetalingstid
2) Fyll ut resten av søknadsskjemaet
3) Vi sender deg det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

2 053 kr

7,9% nom.
9,31% eff.
kr 24 122 kost.
kr 124 122 tot.
Middels rente

2 301 kr

12,9% nom.
14,83% eff.
kr 38 962 kost.
kr 138 962 tot.
Høy rente

2 674 kr

19,9% nom.
9% eff.
kr 61 380 kost.
kr 161 380 tot.

Bankene vil vanligvis innvilge lån med opptil 5 års nedbetalingstid, og opptil 15 år dersom du refinansierer.

Fordeler med å eie en motorsykkel

Bor du i storbyen vil du oppleve en rekke fordeler med motorsykkel sammenlignet med bil. Å kjøre MC til jobb gir deg fordeler som at du kommer deg raskere frem i rushtrafikken, du er fritatt for bompenger, du får en lavere veiavgift og du sparer drivstoffutgifter.

I tillegg kan du ofte parkere gratis med en motorsykkel, samt finne spesialtilpassede parkeringsplasser som er nærmere inngangen dit du skal. Og sist, men ikke minst, gir motorsykkelen mange en fantastisk frihetsfølelse.

Samle all gjeld under ett lån

De aller fleste må søke om lån når de skal kjøpe motorsykkel. Før du søker, er det lurt å sette opp et budsjett for å få en oversikt over totale inntekter og utgifter. Husk også å ta med uforutsette og spontane utgifter i beregningen.

Deretter kan du vurdere om du behøver et refinansieringslån. Dersom du allerede sitter på usikret gjeld, kan det være en god idé å søke om lån til motorsykkel og lån til refinansiering i ett og samme lån. Slik får du isamlet all gjeld under ett lån.

Les mer: Lån til båt

Bli kvitt gammel gjeld

Lån til motorsykkel

Før du tar opp et lån til MC for å finansiere kjøpet, er det smart å se på hvilke sparemuligheter du har, samt skaffe deg en økonomisk oversikt. Har du flere kredittkort og smålån, vil refinansiering være en gunstig måte å spare penger på.

Et refinansieringslån gir fordeler som:

  • Økonomisk oversikt
  • Lavere totale månedskostnader
  • Mulighet til å bli gjeldfri raskere

Bedre oversikt over din personlige økonomi gjør det lettere å prioritere ekstra utgifter slik at du enklere ser hva du faktisk har råd til.

Forbrukslån

Forbrukslån er det samme som lån uten sikkerhet. Mange velger å finansiere et scooter- eller MC-kjøp med forbrukslån, noe som betyr at banken ikke tar sikkerhet, eller pant, i motorsykkelen eller annenb eiendom ved kjøp.

Et forbrukslån gir deg mulighet til å kjøpe motorsykkel uten krav til egenkapital. Det beste lånetilbudet finner du ved å sammenligne tilbud fra flere tilbydere.

Slik søker du refinansiering og lån til motorsykkel

Lån til motorsykkel

Søker du lån via en låneagent, slik som vår partner Axo Finans, er du sikret et godt lånetilbud. Låneagenten sender din søknad videre til alle sine samarbeidspartnere for å finne det beste tilbudet for deg.

Ønsker du å refinansiere gammel gjeld, må du spesifisere dette i søknaden din.

Får du lånet innvilget, vil lånetilbyderen ta seg av utbetalingen av all eksisterende gjeld. Søker du refinansiering og lån, eller kun lån, får du utbetalt det nye beløpet på kontoen. Du står selv ansvarlig for at lånebeløpet går til kjøpet av motorsykkel.

Sammenlign lån for best rente og tilbud

Ved å sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere samtidig, kan du finne det tilbudet som gir deg lavest nominell og effektiv rente. Å sammenligne tilbud kan spare deg for mye penger og unødvendige kostnader.

Bruk en låneagent

Ved å bruke en låneagent, kan du sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere samtidig. I tillegg vil du motta det beste tilbudet om lån som de utvalgte lånetilbyderne kan tilby. Dette er fordi alle konkurrerer om å få akkurat deg som kunde.

Axo Finans samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet, og har som mål å hjelpe kundene sine med å finne det beste lånetilbudet. Straks alle bankene har behandlet søknaden, får du presentert det beste lånetilbudet.

Søk om å låne opptil 500 000 kroner gjennom tjenesten til Axo Finans. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke.

Her finner du flere nyttige lenker:

Beste forbrukslån

Refinansier forbrukslån

Søke forbrukslån

Forbrukslånskalkulator

Rente på forbrukslån

Lån til oppussing

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer