Annonsørinnhold

Derfor er det lurt å refinansiere dyr gjeld

Sitter du på flere kredittkort og smålån? Får du flere regninger i måneden og er usikker på hvor mye du egentlig har igjen på hvert lån? Da bør du samle alle smålån og kredittlån i et refinansieringslån. Dette gir deg en bedre rente, færre gebyrer og en bedre økonomisk oversikt. Axo Finans sammenligner refinansieringslån blant 20 banker for å gi deg det beste lånet. I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på hvorfor og hvordan refinansiering er lønnsomt.

Derfor er det lurt å refinansiere dyr gjeld

Hvordan fungerer egentlig et refinansieringslån?

Et refinansieringslån samler all gjeld uten sikkerhet under ett lån. Målet er en lavere rente på lånet. På denne måten får du kun ett lån å forholde deg til, og viktigst av alt - ved å kutte doble gebyrer og redusere rentekostnaden får du et billigere lån.

Gjennom Axo Finans kan du refinansiere lån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner. Dette gjør du enkelt ved å fylle ut lånesøknaden på axofinans.no. Her oppgir du totalsummen av all gjeld og hvor lånene står. Axo Finans sender så søknaden videre til sine 20 samarbeidsbanker, og når samtlige har behandlet søknaden mottar du det beste tilbudet i retur. Enklere blir det ikke.

Velger du å takke ja til et lånetilbud vil banken ta seg av utbetalingen av den gamle gjelden, og du vil sitte igjen med kun ett lån å forholde deg til. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer