Annonsørinnhold

Axo Finans samarbeidspartnere

Finansagenten Axo Finans sammenligner lån og refinansiering hos 20 forskjellige banker på dine vegne. De samarbeider i dag med 20 av Skandinavias ledende banker.

Axo Finans jobber med disse 20 bankene
Axo Finans jobber med disse 20 bankene Vis mer

Når alle banker har behandlet søknaden din, presenterer Axo Finans det beste lånetilbudet for deg. Tilbudet du mottar er uforpliktende og står åpent i 30 dager. Axo Finans har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn sine samarbeidspartnere, noe som betyr at tjenesten er kostnadsfri for deg som kunde.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos 20 banker med en søknad.

Slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Dersom du aksepterer et tilbud, vil kundeforholdet flyttes videre til banken du har gjort en avtale med. Du er alltid velkommen til å stille spørsmål og spørre om hjelp av Axo Finans, selv etter avsluttet kundeforhold.

Se listen over samarbeidsbankene under:

Kraft Bank

Kraft Banks virksomhet startet i 2018, etter å ha blitt etablert året før. De tilbyr lån og refinansiering til kunder som har en komplisert økonomi og jobber for å hjelpe sine kunder med å betale ned gjeld.

Banken tilbyr hovedsakelig lån og refinansiering med sikkerhet i bolig eller andre verdier, med lave totalkostnader og en oversiktlig nedbetalingsplan.

Les mer om Kraft bank

Ikano Bank

Ikano Bank er under paraplyen til Ikano Gruppen, en internasjonal gruppe selskaper som tidligere var eid av IKEA. Banken ble etablert i Norge i 1991, men har eksistert i 30 år.

Blant bankens tilbud finner du sparing, forbrukslån, kredittkort og refinansiering. De sikter seg hovedsakelig inn på “vanlige mennesker med vanlige behov” og opererer etter slagordet “Inte för de rika, men för de kloka.”

Les mer om Ikano bank

Optin Bank

Optin Bank tilbyr lån og finansiering, sparing, faktura og betalingsløsninger til netthandel til både bedriftsmarkedet og privatpersoner. Siden oppstarten i 2017 har de hatt fokus på å gjøre lån, sparing og betaling enkelt for sine kunder.

Å utfordre landets etablerte finansinstitusjoner er et stort mål banken jobber mot, noe som har gjort at de samarbeider med flere store netthandelsaktører og har fokus på å bruke ny teknologi.

Les mer om Optin Bank

BB Bank ASA

BB Bank er en landsdekkende bank som ble etablert i 1984, men begynte først å operere som bank i 2017. I 2020 ble de fusjonert med TF Bank AB, og i dag har banken over 2 millioner fornøyde kunder i 9 forskjellige land.

Banken tilbyr banktjenester som forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet, forbrukerfinansiering og kredittkort til kunder på privatmarkedet.

Les mer om BB Bank

Thorn Privat Finans

Siden 1970 har Thorn Privat Finans jobbet med å gi sine kunder muligheten til å finansiere det som betyr noe for dem. De har stort fokus på service og kundens beste og har 40 medarbeidere i Oslo som jobber med dette.

Banken tilbyr finansieringsløsninger og lån som tar hensyn til dine behov og din personlige økonomi.

Les mer om Thorn Privat Finans

Ferratum Bank

Ferratum bank er en heldigital bank som tilbyr lån og andre banktjenester til privatpersoner og små bedrifter, og har mer enn 2 millioner kunder i 25 forskjellige land både i Asia, Europa, Afrika og Nord- og Sør-Amerika.

De har sitt hovedkontor i Finland, der de jobber med mobil teknologi og innovative digitale plattformer - noe de har blitt ledende innenfor.

Les mer om Ferratum Bank

BRAbank

BRAbank er en digital bank som tilbyr landsdekkende banktjenester som forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet, kredittkort og høyrentekonto.

De startet sin virksomhet i 2015, den gang som Monobank, før de i 2019 endret navn til BRAbank. I dag er de en av Norges ledende banker innen forbruksfinansiering.

Les mer om BRAbank

Svea Finans

Svea Finans har tilbudt lån på privatmarkedet siden 2006 og er i dag Nordens største privateide finansieringshus. Banken tilbyr både forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet og lån med sikkerhet i bolig.

Mottoet til banken er “Enklere, raskere,” noe de kontinuerlig jobber mot ved å blant annet skape økonomisk handlingsrom for norske bedrifter og tilby fleksible og enkle løsninger til privatmarkedet.

Les mer om Svea Finans

Instabank

Instabank er en moderne bank, etablert av en gruppe mennesker med lang erfaring fra bankbransjen. Siden lanseringen i 2016 har de tilbudt lån uten sikkerhet og digitale bankløsninger og tjenester.

Blant annet kan du hos Instabank ta opp forbrukslån, refinansieringslån og nedbetalingslån uten sikkerhet. De tilbyr også kredittkort og sparemuligheter med gunstig rente.

Les mer om Instabank

Bluestep

Bluestep er en markedsledende bank innenfor refinansiering og boliglån med sikkerhet i bolig. De jobber for å hjelpe sine kunder med å få en mer stabil og bedre økonomi.

Siden de åpnet dørene i 2005 har banken tilbudt banktjenester som refinansieringsmuligheter, boliglån og sparing til sine kunder på det svenske og norske markedet.

Les mer om Bluestep

Express Bank

Express Bank er en trygg og sikker bank med over 30 års erfaring og flere hundre tusen fornøyde kunder på det nordiske markedet. De er sikret økonomisk stabilitet gjennom Paribas Personal Finance.

Banken tilbyr refinansiering og forbrukslån til kunder på forbrukermarkedet og har kontorer i både Norge, Danmark og Sverige.

Les mer om Express Bank

Resurs Bank

Resurskonsernet ble etablert i 1977 og består av Resurs Bank og Solid Forsikring. Banken har 5,7 millioner kunder på det nordiske markedet og opererer ut av flere kontorer slik at de er lett tilgjengelige for sine kunder.

De tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet på opptil 500 000 kroner, samt betalingsløsninger til butikker og nettbutikker. Gjennom Solid Forsikring får du også betalingsforsikring for lånene dine.

Les mer om Resurs Bank

yA Lånet

Et av lånetilbudene under Resurs Bank heter yA Lånet, som i 2016 ble kjøpt opp av Resurskonsernet. De tilbyr innskudd, kredittkort, forbrukslån og refinansiering til kunder på det nordiske markedet.

Det stilles ikke sikkerhet til lånene hos yA Lånet, og du kan låne opp til 500 000 kroner med en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Les mer om yA Lånet

re:member

Re:member er et av Norges største kortselskap og ledende i Skandinavia innenfor lån. Banken ble etablert i 1999 av EnterCard Group, som eies av Swedbank og Barclays Bank.

Den profesjonelle og erfarne banken tilbyr banktjenester som kredittkort, forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet, med fleksible lånevilkår og nedbetalingstid.

Les mer om re:memeber

Bank Norwegian

Nettbanken Norwegian Bank er en del av det norske flyselskapet Norwegian, og begynte sin bankreise i 2007 etter å kun ha vært en støtteplattform for flyselskapets fordelsprogram.

Banken tilbyr ukompliserte og standardiserte utlåns- og innskuddsprodukter på nett og har fokus på å bruke innovativ teknologi for å styrke kundeopplevelsen for sine kunder i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Les mer om Bank Norwegian

Easybank

Easybank opererer etter filosofien “Bank skal være enkelt!” og har tilbudt finansiering, sparing og betalingsformidling til bedrifter og forbrukere siden 2003. I 2016 gikk de inn i forbruks- og bilfinansieringsmarkedet.

Banken jobber for at kundene deres skal ha enkle og smarte løsninger, både digitalt og i forhold til låneprosessen.

Les mer om Easybank

Komplett Bank

Komplett Bank er en av de mest kjente merkenavnene innenfor forbruks- og fritidsfinansiering og tilbyr produkter som sparekonto, kredittkort og forbrukslån på det nordiske markedet.

Banken har siden oppstart i 2014 opplevd stor vekst og jobber hele tiden for å forbli konkurransedyktige ved å satse på innovative løsninger og utvikling.

Les mer om Komplett Bank

Nordax Bank

Nordax Bank er en av Nordens ledende nisjebanker som tilbyr gunstige inn- og utlån til sine nesten 200 000 kunder i Norge, Finland, Tyskland og Sverige.

Banken har hovedfokus på kundeengasjement og personlig service, og har siden etableringen i 2003 opplevd stor vekst blant annet på grunn av nettopp disse egenskapene, men også grunnet fokuset på ansvarsfull utlånspraksis.

Les mer om Nordax Bank

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank, tidligere Bankia Bank, eies av Banco Santander - en av verdens største finanskonsern. Bankens kontorer er lokalisert i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Bankprodukter som Kredittkort, bilfinansiering, høyrentekonto og forbrukslån er blant tilbudene til Santander Consumer Bank. De fokuserer på å være en moderne bank og tilbyr også moderne løsninger som Apple Pay, som noen av de første i Norge.

Les mer om Santander Consumer Bank

Nordea Direct

Gjensidige Bank har nå blitt til Nordea Direct og er et separat banktilbud fra Nordea, lansert i starten av 2020. De tilbyr den samme gode kundeservicen som de alltid har gjort.

Banken tilbyr også lån, både med og uten sikkerhet, boliglån, kredittkort, debitkort og sparemuligheter. Uten sikkerhet kan du låne opp til 500 000 kroner, både til refinansiering og forbruk.

Les mer om Nordea Direct

Send inn en søknad til Axo Finans og få søknaden vurdert av disse 20 bankene. Du mottar det beste tilbudet, helt kostnadsfritt.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer