Annonsørinnhold

UNIONSTRAV I SVERIGE:

60 millioner i samlet premiepott* når Norge møter Sverige

De beste norske hestene møter de beste svenske i Unionstrav på lørdag. Så enkelt er det å bli med på moroa.

MOT SÖTA BROR: På Unionstravet på Färjestad i Sverige møtes de beste hestene fra hvert land til kamp. Det blir spennende!
MOT SÖTA BROR: På Unionstravet på Färjestad i Sverige møtes de beste hestene fra hvert land til kamp. Det blir spennende! Vis mer

På lørdag flytter V75-sirkuset til Färjestad i Sverige - og det er duket for Internasjonal V75 med Unionstrav.

Unionstrav er en uhøytidelig landskamp mellom de beste norske og svenske hestene, til minne om unionsoppløsningen. Unionstravet er blitt arrangert siden 2005.

*Det ligger hele 60 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne cirka 24 millioner om du er alene om å ha én kupong med de sju riktige vinnerhestene.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Her kan du spille på Unionskampen med Stalltips

Det er med bare å glede seg til sportslige høydepunkter og landskamp! Ikke minst når det svenske A-laget med blant andre de svenske stjernekuskene Örjan Kihlström og Björn Goop skal utfordre nordmennene.

STALLTIPS: Med Stalltips spiller du som hesteekspertene. Foto: Aller Concept Store
STALLTIPS: Med Stalltips spiller du som hesteekspertene. Foto: Aller Concept Store Vis mer

Spill mot svenskene
Årsaken til at V75-potten er ekstra stor i forbindelse med Unionstravet, er at både norske og svenske spillere kan delta. På Färjestad er det altså norsk-svensk duell både på banen og i V75.

For selv om det starter hester fra flere nasjoner, er det selvfølgelig svenskene det er gjevest å slå!

Spill Stalltips her

TANGEN BORK: Det norske kaldblodstraveren Tangen Bork, tidligere Kriterie-, Derby- og NM-vinner med 25 seire innkassert, passerer fem millioner innkjørt dersom han vinner Unionskampen; kaldblodsoppgjøret under Unionstravet lørdag. Foto: www.hesteguiden.com
TANGEN BORK: Det norske kaldblodstraveren Tangen Bork, tidligere Kriterie-, Derby- og NM-vinner med 25 seire innkassert, passerer fem millioner innkjørt dersom han vinner Unionskampen; kaldblodsoppgjøret under Unionstravet lørdag. Foto: www.hesteguiden.com Vis mer

Følg sendingen live

På lørdag kan du følge den spennende livesendingen på Rikstoto.no - helt gratis.

Spiller du med Stalltips, får du oppsummeringen på mobilen rett etter løpene. Der følger du også hestene dine på oppløpssiden og inn til mål. Kanskje du blir den heldige som stikker av med storpotten?

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

SPILL STALLTIPS HER

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

60 millioner i samlet premiepott* når Norge møter Sverige

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer